Go Des GD-HD367 Vakumlu Tasarım Magnetik Araç İçi Telefon Tutucu
Güçlü Manyetik Tutuş ile Üstün Sabitleme Performansı
Go Des GD-HD367, güçlü manyetik yapısı sayesinde telefonunuzu saniyeler içinde güvenli bir şekilde sabitler. Araç içinde ani frenlerde, bozuk yollarda veya uzun otoyol sürüşlerinde telefonun kaymasını tamamen engeller. Navigasyon kullanırken ekrana hâkim olmanız kolaylaşır; ayrıca evde çalışma masanızda video izlemek veya tarif uygulaması açmak için bile pratik bir çözüm sunar.
Ayarlanabilir Vakumlu Tasarım ile Maksimum Esneklik
Dayanıklı vakumlu tabanı torpido, cam veya pürüzsüz yüzeylere güçlü bir şekilde yapışır. Çok eklemli hareketli kol yapısı sayesinde telefonu göz hizanıza göre ayarlayabilir, yatay veya dikey konuma rahatlıkla çevirebilirsiniz. Yolda güneş yansımasını engellemek istediğinizde veya daha yakın bir açıya ihtiyaç duyduğunuzda tek hamleyle açıyı uyarlamak mümkün. Dış mekânda araç dışında sabit bir yüzeye yerleştirip içerik izlemek isteyenler için de oldukça uygun bir yardımcıdır.
Geniş Uyumluluk ve Tek Elle Kolay Kullanım
Modern telefon modelleriyle geniş uyumluluk sunan magnetik yüzey, cihazınızı güvenle tutarken tek elle hızlı yerleştirme ve çıkarma imkânı sağlar. Yatay-dikey kullanım geçişleri sorunsuz çalışır. Günlük yaşamda araç içinde yol tarifi almak, molada video izlemek veya park halindeyken telefonu sabit tutup görüşme yapmak gibi pek çok senaryoda konforu artırır.